Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Leigh Barnes Leigh Barnes is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Nov 2009
Default not working - 01-03-2010, 12:52 PM

Have just hacked my new Dell mini 10v to OS X 10.6.2 and all is working well except it will no load Message appears saying that this version of mail is not compatible with 10.6.2 but have compared with the version on my iMac and they seem indentical. Have tried swapping the one from iMac but that does not respond at all. Any ideas?
Reply With Quote
  (#2) Old
Slothtyper Slothtyper is offline
Senior Member
Slothtyper's Avatar
Posts: 342
Join Date: Aug 2009
Location: Guambodia
Default 01-03-2010, 01:43 PM

Maybe reinstall from the retail Disk you used initially. I had to do that on a Mac once, although that failure wasn't the result of an upgrade, I don't know what caused it.

Mini 9 | OS X 10.6.5 Via USB Mac on 64G RunCore | 2G Ram | Bios A05 | NBI 8.4 Special | Bluetooth | Legacy Off | 1.3MP

Mini 10V
| OS X 10.6.5 Via USB Mac on 160G HD | 2G Ram | Bios A06 | NBI 8.4 Special | Bluetooth | Legacy Off | 1.3MP

Reply With Quote
  (#3) Old
Jon Forner Jon Forner is offline
Posts: 41
Join Date: Dec 2009
Default 01-03-2010, 04:31 PM

Check software update first!
Reply With Quote

« Help SL installation | WIFI activation following sleep. »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016