Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
rr409 rr409 is offline
Junior Member
Posts: 15
Join Date: Dec 2009
Default NBI 2 - Mechdrew guide problem - 12-30-2009, 03:51 PM

ok everything boots however if i have both plugged in USBs then it hangs on dell logo blue bar just stops i have bios A04 and if i just leave the bootloader in then get past bluebar and plug 2nd usb in i hit the drive that is suppose to install mac os x in the bootloader and i just get simple message saying no loader

Reply With Quote
  (#2) Old
05GT 05GT is offline
Posts: 40
Join Date: Dec 2009
Location: Gulfport, MS
Send a message via Yahoo to 05GT
Default 12-30-2009, 03:53 PM

Have you tried booting with both USBs plugged in?
Reply With Quote
  (#3) Old
rr409 rr409 is offline
Junior Member
Posts: 15
Join Date: Dec 2009
Default 12-30-2009, 04:17 PM

yes it hangs on blue dell bar
Reply With Quote
  (#4) Old
Thorsteenster Thorsteenster is offline
Expert Member
Posts: 510
Join Date: Oct 2009
Default 12-30-2009, 09:44 PM

Check to make sure you have the proper BIOS settings as specified in the guide, or try different thumb drives. Sounds like maybe it's hanging on registering what's plugged into it.

Reply With Quote

« Keyboard mapping, Sweden. | Recommend a monitor that works with my 10v »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016