Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
apk789 apk789 is offline
Junior Member
Posts: 4
Join Date: Nov 2009
Default Mini 10v 10.6.2 - all working but one strange problem - 11-15-2009, 01:54 PM

EDIT: Ignore this, there's another thread dealing with this issue:

BIOS Resetting to defaults

Hey everyone

I'm new here but have been hovering about looking at guides and tips etc, it's a great community and I was glad that I didn't have to post during the install, I ran in to a few problems but everything was laid out for me here. That was until just now when I got this little problem and I'm not sure how to rectify it.

I got my mini 10v yesterday and have managed to get everything up and running but I'm having trouble with the BIOS not saving my settings. I turn USB legacy off and sleep will work fine, then I shutdown and after its booted up and I try sleep it doesn't work, so I go back to the BIOS and usb legacy is back on again.

I was on A06, I downgraded to A04 and then read a post where a guy couldn't get the install going with A04 and so upgraded to A05, so wanting to do things properly I installed A05.. this crashed right at the end of the install, i left it for 30mins with no change so I had to restart and to my joy it had worked.

This could be a really simple thing I'm not aware of or maybe i'll just have to set the bios everytime I boot up, this isn't ideal though.

Any help would be much appreciated, maybe downgrading my BIOS to A04 might help? I still have a windows laptop here I can prepare the usb drive on.

Many Thanks
Reply With Quote

« Update to 10.6.1 Advice | Crash while scrolling »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016