Dell Mini 10v Mac OS X Discussion Discussion dedicated to installing and setting up Mac OS X on the Dell Mini 1011

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Rich Rich is offline
Junior Member
Posts: 1
Join Date: Aug 2009
Default MINI10v 10.5.8 - Can't get wireless working - 08-09-2009, 03:59 AM

I have worked at this for a few weeks. I Have MINI10v, 160gb, 1gb Ram and DW 1510 wireless card. I have installed and upgraded to 10.5.7 and 10.5.8.
Audio, Wired Internet work. Just one problem I can't seem to get.

Wireless simply seems not to work.
1. I can add and remove in System Preferences : Network.
2. I cannot remove "all entries" in Network, one must remain.
3. Have booted in safe mode then run
a. Del EFI 1.1 and
b. Dell EFI 1.2a5 and
c. NetbookInstaller
With each, I checked the appropriate boxes from each lsited instruction, then tried to start it, to no avail.
Wireless wil simply not turn on. I am sure this is something stupid I have done, but I can't seem to get it. If anyone has any ideas, before I start re=instaling I'd would greatly appreciate. I am darn close to resoring windows and just leaving it. I am that frustrated.

Much thanks
Reply With Quote
  (#2) Old
Sharky Sharky is offline
Junior Member
Posts: 2
Join Date: Feb 2010
Default Wirelss not working - 02-13-2010, 04:02 AM

Rich, any luck yet?

I have a mini10v and I got Snow Leopard 10.6.2 working but I see no wireless, just ethernet and no matter what I do or what kext I add, I have no luck.

Any help anyone?
Reply With Quote

min10v, not working, osx, wireless

« Clearing MBR and any partitions with usb drive | 10v trackpad improvement »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016