Dell Mini 1018 Forum for discussion on the refreshed Dell Mini 1018, released Q3 2010.

Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
RichTJ99 RichTJ99 is offline
Posts: 72
Join Date: Nov 2008
Default Unknown Device in Windows 7 pro install? - 04-30-2011, 02:24 PM


I am having an issue with a 1018 & a Win 7 32 pro installation. I have an unknown device. I am a bit confused as i downloaded & installed all the drivers from Dell.

Any idea what I could be missing?

Reply With Quote
  (#2) Old
rrfranczak3 rrfranczak3 is offline
Super Moderator
rrfranczak3's Avatar
Posts: 2,902
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate New York, U.S of A.
Send a message via AIM to rrfranczak3 Send a message via MSN to rrfranczak3 Send a message via Yahoo to rrfranczak3
Default 05-01-2011, 02:53 AM

1). when you go into device manager what does it say?

2). are there any items with a yellow triangle?

3). do you have anything in the USB ports?

Dell Mini 10 (Obsidian Black 1010), 2gb RAM, 1.66ghz 533mhz FSB (Z530) processor, A10 BIOS, 1 Terabyte (1000 GB) WD Scorpio Blue Hard Drive (5400rpm), Intel GMA 500 Integrated Graphics, TV Tuner, Bluetooth 2.1 module with EDR, 1.3mp Camera, 1366x768 HD Screen, Wireless 1510 b/g/n mini card, 6 cell (56WHr) Battery, 4gb SDHC, 64gb Flashdrive, Targus Netbook Chillpad, Targus Sport Case, Windows 7 Ultimate SP1 (500gb)/Windows 8.1 (500gb) (Dual Boot)

iPad 4 (64gb) w/Retina,Targus Versavu Case
Reply With Quote

« My wireless card will not turn on | Dell Mini 1018 Information needed »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016