Dell Mini 1012 Discussion forum on the new 2010 Dell Mini 1012, featuring an Intel Atom N450 CPU.

Thread Tools Display Modes
  (#31) Old
Kiki Kiki is offline
Kiki's Avatar
Posts: 80
Join Date: May 2010
Location: Budapest, Hungary
Default 07-12-2010, 08:45 PM

Have you installed the Flash 10.1 version? The older versions don't support the Broadcom card. Now i can watch 1080p Youtube videos.
By the way my 720p video performance was jerky with 100% Cpu, now smooth with 30% Cpu.

Dell Mini 1012 Black ; Windows 7 Ultimate64 ; Intel Atom N450 ; HD TrueLife 1366 x 768 Screen ; 2GB RAM ; 120GB OCZ Agility3 SSD ; 6 Cell Battery ; Broadcom Crystal HD Media Accelerator ; Dell 365 Bluetooth ; Dell 1510 WLAN ; Dell 5540 HSPA Adapter & GPS ; 1.3MP Camera
Reply With Quote
  (#32) Old
Telamon Telamon is offline
Junior Member
Posts: 4
Join Date: Nov 2008
Default 07-14-2010, 06:27 PM

Actually I was mistaken when I said that the Crystal HD wasn't working with H.264 Flash. According to the diagnostic tool (DTS_Info.exe) that came with the driver package, the card is indeed active when running Youtube clips, however, unlike your setup I'm still seeing 100% CPU usage. Curious.
Reply With Quote
  (#33) Old
hypnotoed hypnotoed is offline
Junior Member
Posts: 8
Join Date: Jul 2010
Default 08-17-2010, 04:20 PM

Hey guys,

I have a 1012 HD with 1GB RAM which has a video performance issue while playing standard def DivX files in WMP/VLC. The file stops for 15-20 seconds (video and audio) before resuming. Is this normally an issue, or should I return my Mini?
Reply With Quote

lagging, performance, slideshow, video

« White Screen Problem | 1012 wireless card question »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Copyright © 2008-2016