Beginners Questions New to the community? Make your first post here. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mac OS X forum.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
Vizsla Vizsla is offline
Junior Member
 
Posts: 2
Join Date: Apr 2010
Default Wlan wpa authentication problem - 04-15-2010, 02:52 PM

Hi there

I am unable to connect the router through wpa or any other authentication methods. When trying it, "searching for network address" (or similar) is displayed and nothing happens. No IP address received.
It only works well with open router.

Mini 1011
Win XP SP2

Thx for any help or link to the solution

Vizsla
Reply With Quote
  (#2) Old
holmes4 holmes4 is offline
Administrator
 
holmes4's Avatar
 
Posts: 6,156
Join Date: Nov 2008
Location: New Hampshire
Default 04-15-2010, 03:20 PM

This sounds like an issue between your Mini and your router. Your router is not assigning an IP address. I had this issue with the stock Broadcom card in my Mini 9 and an Actiontec router - changing the wireless card (or the router) solved the problem.

Does the Mini claim that it is "associated" with the router? Does it work with someone else's router?


Steve
Mini 9|2GB RAM|64GB RunCore|Intel 5300|Windows 10
Reply With Quote
  (#3) Old
Vizsla Vizsla is offline
Junior Member
 
Posts: 2
Join Date: Apr 2010
Default 04-15-2010, 07:57 PM

I've checked the Mini with another router, and they worked well. My router is either faulty or I did some mistake when setting it. Anyway, it is gonna be replaced because of changing to FTTH.

THX
Reply With Quote
Reply

« Looking to get my first mini! | Re-install Ubuntu? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.