Beginners Questions New to the community? Make your first post here. If your question is regarding Mac OS X, please use the Mac OS X forum.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
skyykj skyykj is offline
Junior Member
 
Posts: 1
Join Date: Sep 2009
Default 10V hardware question - 09-04-2009, 01:07 AM

Hi,
I just have received my 10v from Dell.
One of the oddities I have notices from my 10v is that the computer itself wobbles on the lower right corner whether the laptop is closed or not.
Is this normal or common issue among 10vs?

Thanks
Reply With Quote
  (#2) Old
bmcclure937 bmcclure937 is offline
Super Moderator
 
bmcclure937's Avatar
 
Posts: 1,420
Join Date: Mar 2009
Location: United States
Send a message via AIM to bmcclure937
Default 09-04-2009, 01:58 AM

That does not sound normal at all... my 10v is sturdy and solid.


 Mini 10v  | 2Gb RAM | 320 Gb HDD | Ubuntu 10.04 | OSX 10.6.3 | NBI .8.4RC1 | Chameleon Bullet Theme | BIOS A05 | USB Wake : OFF | USB Legacy : ON | No BlueTooth
Meklort's Blog | NBI Google Code Page | osx.mechdrew.com -- the best OSX installation guides
Reply With Quote
  (#3) Old
Montala Montala is offline
Super Moderator
 
Montala's Avatar
 
Posts: 871
Join Date: Aug 2009
Location: Herefordshire (U.K.)
Default 09-04-2009, 10:00 AM

Quote:
Originally Posted by skyykj View Post
Hi,
I just have received my 10v from Dell.
One of the oddities I have notices from my 10v is that the computer itself wobbles on the lower right corner whether the laptop is closed or not.
Is this normal or common issue among 10vs?

Thanks
Interesting... as mine, received just two days ago, is exactly the same.

It is as the case is slightly 'warped', and at the moment I am still undecided whether or not to return it under their 7 day policy.


Mini 10v - Product (RED) - BIOS A06 - Ubuntu 11.04 - 2GB RAM - 60 GB OCZ Vertex SSD - Bluetooth - Intel 6205 Wi-Fi - WWAN
Reply With Quote
  (#4) Old
anguish anguish is offline
Super Moderator
 
anguish's Avatar
 
Posts: 1,203
Join Date: Apr 2009
Location: Detroit
Default 09-04-2009, 11:56 AM

Mine rock solid. No issues at all.


Alienware M11xR2 - Core i5 1.06 - 4 GB - 250 GB HD

Triple Boot Guide - 10v RAM Upgrade Videos - mechdrew's OSX guides
Reply With Quote
  (#5) Old
bmcclure937 bmcclure937 is offline
Super Moderator
 
bmcclure937's Avatar
 
Posts: 1,420
Join Date: Mar 2009
Location: United States
Send a message via AIM to bmcclure937
Default 09-04-2009, 12:21 PM

If I had an issue, I would return it!! I would not want to use a defective unit just because Dell messed something up


 Mini 10v  | 2Gb RAM | 320 Gb HDD | Ubuntu 10.04 | OSX 10.6.3 | NBI .8.4RC1 | Chameleon Bullet Theme | BIOS A05 | USB Wake : OFF | USB Legacy : ON | No BlueTooth
Meklort's Blog | NBI Google Code Page | osx.mechdrew.com -- the best OSX installation guides
Reply With Quote
  (#6) Old
Montala Montala is offline
Super Moderator
 
Montala's Avatar
 
Posts: 871
Join Date: Aug 2009
Location: Herefordshire (U.K.)
Default 09-04-2009, 12:56 PM

Quote:
Originally Posted by bmcclure937 View Post
If I had an issue, I would return it!! I would not want to use a defective unit just because Dell messed something up
That's settled then... it's definitely going back!


Mini 10v - Product (RED) - BIOS A06 - Ubuntu 11.04 - 2GB RAM - 60 GB OCZ Vertex SSD - Bluetooth - Intel 6205 Wi-Fi - WWAN
Reply With Quote
  (#7) Old
tiltiver tiltiver is offline
Junior Member
 
Posts: 9
Join Date: Aug 2009
Default 09-06-2009, 11:26 AM

Mine doesn't wobble at all.
Reply With Quote
Reply

« Ubuntu 8.04 bluetooth | Can you use a SD Stick (Memory Stick) »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.