3G Mobile Broadband Discussion Discussion on 3G Mobile Broadband Packages

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
matu?q matu?q is offline
Junior Member
 
Posts: 12
Join Date: Dec 2008
Default White screen after installing mc8775 (Solved) - 01-13-2009, 03:41 AM

Today I received my Mini 9.
I bought it refurbished and it came with the wwan slot and sim card slot.
When I installed the sierra wireless mc8775, it wont boot up. Shows a white screen and then shuts down.
I upgraded the bios to the latest version A03. No luck.
When I remove the mc8775 from the wwan slot, it boots normally.
I have tested the mc8775 on others DELL laptops and work great...
Am I missing something?

any tip/hint would be great!

Thank you!
Reply With Quote
  (#2) Old
matu?q matu?q is offline
Junior Member
 
Posts: 12
Join Date: Dec 2008
Default Re: White screen after installing mc8775 (Solved) - 01-13-2009, 04:35 AM

I have figured it out...
The mc8775 card was attached too tight by the screws.

Carefull with that.

I was lucky nothing went broke .

Attached Images
File Type: jpg wwan connection.JPG (57.1 KB, 47 views)
Reply With Quote
  (#3) Old
DanielN DanielN is offline
Senior Member
 
DanielN's Avatar
 
Posts: 159
Join Date: Dec 2008
Location: Austin, Texas
Default Re: White screen after installing mc8775 (Solved) - 01-16-2009, 09:28 PM

What software drivers are you using? I'm getting a code 10 in device manager for my mc8775.
Reply With Quote
  (#4) Old
matu?q matu?q is offline
Junior Member
 
Posts: 12
Join Date: Dec 2008
Default Re: White screen after installing mc8775 (Solved) - 01-18-2009, 04:22 AM

Reply With Quote
Reply

« No GPS in Device Manager (Dell Mini 9 / 5530) | Anyone running a Sprint 597 »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.