3G Mobile Broadband Discussion Discussion on 3G Mobile Broadband Packages

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  (#1) Old
trackknife trackknife is offline
Junior Member
 
Posts: 7
Join Date: Dec 2008
Default No WWAN Radio found after sleep hibernation? - 12-18-2008, 11:01 PM

So my mini went to sleep as set via power settings (xp here) while it was using WWAN browsing a webpage via Firefox. Upon wake up, the Dell Wireless Manager tells me there is no radio in my machine. (rebooted) and now all is well. Anybody else having this problem? Just curious, am I the only sucker who is using WWAN in the US with ATT on my mini 9?
Reply With Quote
  (#2) Old
BombrMan BombrMan is offline
Junior Member
 
Posts: 27
Join Date: Nov 2008
Default Re: No WWAN Radio found after sleep hibernation? - 01-03-2009, 05:54 AM

I took out my AT&T card and replaced it with a sprint one, and I am on vista not xp but I lose the modem when it sleeps as well. Once it wakes up it takes about 30 seconds but it redetects and works from there. No reboot necessary.
Reply With Quote
  (#3) Old
giangpoh giangpoh is offline
Junior Member
 
Posts: 26
Join Date: Dec 2008
Location: Malaysia
Default Re: No WWAN Radio found after sleep hibernation? - 01-09-2009, 06:04 PM

I have the problem the other way round.

Windows XP/Vista told me that there is no Simcard when it is switched on but a sleep/hibernation will solve the problem.

However this happened randomly. Most of the time it works just fine
Reply With Quote
Reply

« Ubuntu? | Dell no longer offering built-in WWAN card? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Copyright © 2008-2016 MyDellMini.com.